Citronsockerkaka...

När jag ändå hade citroner framme och en kvar så passade jag på att göra en citronsockerkaka. Höfta lite med citronen och blev aningen för mycket i. Skriver receptet här nedan med lite mindre citron än vad jag hade i min och som jag tror blir bättre..
 
Citronsockerkaka
 
150 g smör
2 dl socker
2 ägg
1 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
3 dl mjöl
rivet skal från 1 citron
¼ dl vatten
¼ dl pressad citron
 
Vispa smör och socker mjukt och poröst. Vispa i 1 ägg i taget. Blanda ihop de torra ingredienserna och häll i äggsmeten. Blanda sedan i de övriga ingredienserna.
Grädda i nedredelen av ugnen i 175 grader i ca 40 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0