Grova tekakor med linfrö..


Igår på min hurtiga dag baka jag tekakor som blev sådär.. Stod att man skulle få en ganska lös deg, men min blev jätte tjock och kompakt och då hade ja ändå inte i allt mjöl, så vet inte va ja gjorde för fel.. Så de blev rätt torra och kompakta när de va klara oxå. Får göra ett nytt försök en annan dag och se om de lyckats bättre då.. Här kommer receptet iallafall..
 
Dålig bild som vanligt...
 
Grova tekakor
12 st
5 dl mjölk
4 dl fiberhavregryn
1 dl krossade linfrö
½ msk salt
 1 msk sirap
150 g smör
25 g jäst
3 dl rågmjöl
5-6 dl vetemjöl
 
Värm mjölken till 50 grader och blanda med havregryn, linfrö, salt och sirap.
Smält smöret och rör ner i grynblandningen och låt de svälla i 20 minuter.
Smula ner jästen och rör om.
Blanda ner mhölet, lite i taget och rör ihop till en lös deg.
Låt degen jäsa till dubbel storlek i ca 30 minuter.
Dela degen i 12 delar och forma till platta kakor, ca 1 cm tjocka.
Nagga kakorna och jäs sedan på plåtar i ca 20 minuter.
Grädda tekakorna på 200 grader i 10-15 minuter.

Nästan mitt i natten...

Sitter här i mörkret med mina 2 grabbar och väntar in tiden. En katt på ena sidan och en hund på andra sidan av mig här i soffan. Gött med lite sällskap eftersom jag väntar på att klockan ska ticka på så jag kan sätta mig i bilen och åka till Landvetter och hämta mamma och pappa.
Försökte lägga mig och sova i 2½ timme, men gick inte alls. Låg och vred o vände mig bara och tänkte på allt möjligt så va lika bra och gå upp efter ett tag..
Hoppas vädret är okej dit ner, brukar vara lite lurigt i Härskogen med dimma mellan alla sjöar men ska nog gå bra..
 
----------------------------------------------------
 
Dagen idag har gått i ett nästan. Börja dagen med att lasta ut allt ur frysen i källaren så jag kunde frosta av den. Va MÖE is spec på ett ställe så där fick jag stå med en skruvmejsel och hammare och försöka hacka bort de för annars hade de inte vart klart förrän imorgon och så länge hade jag inte kunnat vänta för då hade alla frysvaror vart tinade.
Under tiden jag sprang upp och ner i trappen (och aj aj aj, min träningsvärk i låren kändes rätt bra) så bakade jag bröd som blev sådär, gjorde muslii, satte in mer hyllplan i köksskåpen som kompisen va snäll och köpte på IKEA häromdan så jag får plats med mer bröte, rensa även samtidigt i skåpen, tvättade lite kläder som ja tänkte sätta ut på tradera som blivit lite för stora. När klockan va 2 så va ja klar med allt så då tog jag och Nelson en promenix och sen satte jag mig i soffan och halvblega på film tills sambon kom hem och då ville han åka till Skövde. Dags för nya bromsbelägg på bilen. Så de ska han passa på att byta medan han mekar med de andra felen på bilen. Japp, kommit upp nya fel på Volvon så nu står den lite halvt isär plockat på P´s jobb och nu hoppas vi delarna kommer imorgon så han kan sätta ihop den igen. Som tur är så behöver jag inte bil utan kan cykla annars hade man vart lite handikappad eftersom man är så van vi att ha 2 bilar.
Blev även lite annan shopping innan vi for tillbaka till Skara, men mellanlanda hos P´s jobbarkompis för att lämna av en grej men blev bjudna på kaffe så vi blev sittandes där nån timme innan de va dags att åka till P´s jobb för han skulle låsa där nere. Då tog vi även med oss Nelson så han fick springa lös där nere. Tog med tennisboll så han fick springa och jaga, men han har rätt kass kondis så lunka fram och tillbaka de sista.. Slöfock!
 
Bjuder på en bild på Nelson från när vi titta på film i eftermiddags. Måste ju ha en bild till mitt inlägg ju..
 

Rullar på...

Veckorna rullar på trots jag i början på veckan inte har nåt inskrivit i kalendern.. Skönt för de blir rätt enformigt och sitta i soffan hela tiden..
 
Har iallfall kommit igång med träningen igen efter att ha vart en soffpotatis i 3 månader nu under sommaren. Enda jag rört mig är promenader med Nelson men ger inte riktigt samma sak som o träna riktiga pass..
Har riktigt träningsvärk efter att ha vart på en boxningsliknande pass med möe sparkar och benböj, men är bara och gilla läget för ikväll är de dags för ett nytt styrketräningspass =) Nu ska gäddgänget på armarna och magen bort!
 
Va iallafall igår med en kompis utanför Grästorp och "hjälpte" till och hämta en kattunge till dem. Gud va söta de är! Ville ta med alla 4 kattungarna hem, men då skulle inte min sambo vara så glad på mig..
Gick jättebra och hämta henne och hon somna gott i buren. När vi kom hem till dem gick hon och strosa runt innan hon la sig och sov igen. Så hon va cool lugn. Va lite skygg och va lite svårt och klappa henne ett tag, men ä ju nytt folk så då blir de ju så..
 
 
 
Så liten och söt! Jättemjuk och gossig päls oxå!

Nya skålar/lyktor

Igår va sambon borta på träningskurs inom boxning så jag passa på och åkte till Lidköping en sväng och shoppade loss.
Va porslinsmässa och va de nu mer hette i Lidköping så de va folk överallt och massa jippo och erbjudande överallt. Bla hade Rörstrands 20% på allt, så shoppade mig nya ljuslyktor och skål från IItalla/Marimekko. En färg jag gått och suktat efter länge =)
 
 
Sen köpte jag matchande kuddar på Åhlens oxå. Jag är ju egentligen inte så färgglad av mig, så är lite chockad över mig själv att jag köpt det =)
 
 
Men tyckte de blev rätt bra?!?

Impad...

Igår hade vi ett par kompis över på tacos kväll och de har en 2 st barn som självklart va med. Gick hur bra som helst med Nelson och dem. Nästan mer än bra. Tösen som är 8 el nåt kom förre sin föräldrar och gick bara raka vägen in mot Nelson och börja klappa han. Och han stod bara helt stilla utan och göra någonting vilket han aldrig gör annars för då ska han springa runt, stampa en på fötterna med tassarna och slicka och ha munnen öppen mot händerna. Helt otroligt! Känner hundar av att de är barn och mindre? Även sonen på 5 år el va han nu är gjorde han ingeting imot heller, enda va att han ville slicka i ansiktet för de va ju lika långa.. Är iallafall imponerad över tösen som vågar gå fram till en son stor hund och inte visa några rädslor alls.. Är ju på gott och ont, för de kan ju vara en aggresiv hund, men hon visste ju Nelson inte är sån =)
 
Men Nelson slappna inte av en endaste liten sekund så igår när de åkte hem slockna han på 5 sekunder. Sen tog jag och Nelson en rejäl sovmorgon oxå för sambon åkte iväg tidigt på boxningsträningen igen. Och Nelson får egentligen inte vara i sängen, men lite mys måste vi ju ha på morgonkvisten =)
 

Vetrinär...

Idag har jag och Nelson vart på en snabb visit på SkaraDjursjukhus för de va dags för hans 2 års spruta. Gick undan som hejsan där inne, fick sitta och vänta i några minuter bara och sprutan tog 15 sekunder så vi va ute därifrån efter 5 minuter.. Smidigt och bra!
 
Försökte få en bild på Nelson, men så fort jag tar fram kameran så ska han titta åt ett annat hål. Han är lika kameraskygg som sin matte =)
 
2 år och 1 vecka...
 
En söt liten vovve på 12 veckor..
 
Lite skillnad mot när jag va där för nästan 2 år sedan med han, då fick jag upp han på bordet. Testa de inte idag, för jag vägde han precis innan vi gick in på rummet och han landa på 44,3kg så gjorde jag inte ens ett försök och få upp han =)
Ja chansa att han skulle väga run 44-45 så jag hade rätt, men trodde ändå han skulle väga mer, för berner vovvar brukar väga över 50 kg så han är liten för sin ras.
Fast är rätt gött att han är lite, tänk va mer styrka han hade om han va större och vägde mer.. PUH.. och han är världens osmidigaste hund så de hade oxå vart värre med mer kg.. Så är nog bra han är lite =)

Torsdag...

Idag har vi vart på banken i en timme och gått igenom lån, försäkringar, sparande och pension. Är helt kass när de gäller lån om va man ska ha för nåt och även pension och sparande med fonder och va nu allt är, så är glad att banktjänstebruttan fixar sånt.
Vi har haft rörliga lån på huset, men idag så band vi de ena av dem för hon tyckte att de va ganska låg ränta på de nu så man skulle passa på. Så hoppas vi valde rätt där, fast vi har inte så mycket lån på huset så de gör inte så stor skillnad ändå tror jag..
Sen fixa hon även en försäkring på oss/hemmet så ifall om nån av mig el P dör så har har den andre råd och bo kvar och de va väl mest för min skull för jag har ingen extra försäkring från nån arbetsplats som täcker upp de som tex P har. Även om jag inte skulle bo kvar här om P skulle gå bort så är de ändå skönt att veta att man ändå klarar sig ekonomisk om de skulle hända nåt.. P tyckte likadant så va lika bra och teckna en sån försäkring..

Sen tyckte hon att vi skulle gifta oss el gå till en jurist (som tar ut mellan 2550-5000 i arbete för de, vilket är trökiga pengar) och skriva på papper för ifall om den ena går bort så ärver våra föräldrar ena halvan av huset och då måste man lösa ut dem och då baseraras de på värdet av huset och eftersom vårat hus är värt möe mer än va vi har i lån så behöver man då låna upp mer pengar. Och då blir ju boendekostnaden högre. Fatta inte allt de där, men fatta iallfall att de lönar sig och vara gifta i sånt länge. Så nu är de ytterligare en grej varför vi ska gifta oss, men sambon är svårövertalad. Försöker få så många på min sida så jag kan få ett bröllop men verkar inte hjälpa =(
 
--------------------------------------------------------
 
Efter Nordea åkte jag och Nelson till Petersburg och gick 2,5 km. Skulle vilja gå den långa sträckan men är rädd och gå in för långt in i skogen, så de fick bli en powerwalk på den korta sträckan istället. Och varje gång vi går förbi 2 st stenar så ska han alltid hoppa upp på dem utan att jag ens ger order =) Samma vissa parkbänkar inne i stan..
 
Duktig vovve = )
 
Efter promenaden åkte vi hem och la oss i soffan och kolla på tjejfilmer, sicken tur att han gillar såna filmer med =P
 
---------------------------------------------------
 
Nu ikväll har jag och Nelson vart hos mina föräldrar och matat deras katt Smulan (fast hon behöver egentligen ingen mat för hennes mage släpar nästan i backen för hon är så tjock) för de är på Kreta och göttar sig i 33-35 graders värme med strålande sol. Om de inte vart att jag snart åker till Turkan så hade jag vart riktigt avis på dem!
Passa även på att klippa gräset, får ju göra de mellan allt regn som kommer hela tiden. Sen har pappa gödslat med 20 tusen ton gödning så gräset växer ju massa mellan varje gång. Va redan långt idag fast jag klippte de i tisdags. Så de får nog bli några mer klippningar innan de kommer hem om en vecka.
Passa även på att sno åt mig lite smultron, körsbär och tomater. Så jäkla gött med små coktailtomater ifrån landet!
Nelson skötte sig jättebra där borta. Kunde tom ha honom lös i trädgården utan han körde värsta racet bland alla växter och dammar som de har i trädgården.. Han låg så fint på altandäcket och titta på mig =)
 

Redan trött...

Vart arbetslös i 3 dagar och jag har redan tröttnat =(
 
Har saker och göra, men är svårt och ta sig för och göra dem för jag tänker oxå att jag måste ha lite saker och göra hela hösten/vintern.
Men igår va jag iallfall i Skövde och kikade lite affärer, dock kom jag inte hem med så mycket. Fanns möe saker och köpa, men jag väntar på lönen som kommer på fredag. Får shoppa då istället.. El oxå får jag spara dem till framtida Ullareds resan för jag behöver ny vinterjacka bla. Känns tidigt och börja tänka på vinterkläder, men snart är vintern här. Tiden går fort!
 
Idag har jag bakat silviakaka i långpanna som sambon får med sig till jobbet imorgon. Är fullt i våran frys. Behöver rensa och frosta av de för att få plats med når mer i de, så de får nog bli en uppgift nästa vecka att frosta av frysen..
Sen har jag vart och tagit sista dosen på twinrix sprutan så nu är jag skyddad resten av livet på Hepatit A och B.. Turkiet är på gränsen till riskzonen, så är perfekt att jag är helt skyddat inför resan nu i september!
Inget skönt att ta sprutan, har sketa ont i min arm. Glad att jag tog den i vänsterarmen så jag ändå kan göra saker för jag kan knappt höja armen utan de ömmar och gör ont. Får hoppas de går över tills imorgon..
 
Imorgon ska vi till Nordea för att göra om våra huslån och kolla igenom pensionsparandet och sånt. Är NOLL intresserad av de så är bra att ha en banksbrutta som fixar de åt mig =)
Efter de ska ja ev åka o plocka kantareller med en kompis. Har inte hittat några de 2 ggr innan, så hittar jag inga imorgon tänker jag aldrig mer ut i skogen och försöka plocka!
Om jag inte åker och plockar imorgon så tänkte jag baka nåt typ av bröd. Alltid lika gott med nybakt bröd, ost, smör och ett glas mjölk.. MUMMMS
 
-------------------------------------------------
 
Kan inte ha ett inlägg utan bild, så får visa ett på Nelson som jag nästa alltid göra..
Här är han med sin nya leksak som han fick av min kompis igår. Hon är expert på att köpa bra presenter till han för han gillar dem och även att de håller mer än 2 minuter.
Denna ggr fick han en stor baseballs liknande boll som piper. Han går runt och bär på den och går även och "duttar" med nosen på den så den piper lite. 
 
 

Arbetslös...

Happ, då sitter man här i soffan ytterligare en gång som arbetslös =(
Igår jobbade jag min sista dag på sommarjobbet men hoppas att man kanske kan få jobba några timmar då och då i höst, men ser inte så lovande ut..
 
Starta dagen med att ta en ordentlig sovmorgon, fem i 10 vakna jag.. SKÖNT!! Nelson låg och stensov med och ville knappt gå upp heller.. Glad att jag inte har en hund som behöver gå upp tidigt varje dag i de läget =)
Sen blev de en promenad följt av tittandes av 2 st filmer. Nelson va rätt nöjd med, för han låg helt utslagen i soffan =) (Ja, jag vet, han får inte vara i soffan, men han låg så skönt så vill inte knuffa ner han).
 
 
Sen blev de lite städning, diskning, tvättning, vikning av tvätt, sökte 4 st jobb, långpromenad med Nelson på över 1 timme och sen va jag hos min mamma och pappa och kollade läget. De är på Kreta så är katt/hus vakt. Skulle egentligen klippt gräset men va för blött för de, så får göra de imorgon istället. De bästa med och vara husvakt är att man få skörda i trädgården =) Idag blev de massa smultron och gurka, imorgon el ons har nog tomaterna blivit mer röda så då kan man skörda lite sånt oxå =)
 
Om vi flyttar till hus så ska ja ha ett stort trädgårdsland och växthus och odla massa oxå. Hur gött är de inte och hämta egengjorda grönsaker och äta?
 
Ikväll ska vi storstäda/plocka i källaren. Är ett bombnedslag där nere efter sambon bytte tv där nere. Måste försöka sysselsätta mig med lite saker nu när jag bara kommer gå hemma, annars finns nog risken att man deppar ihop. Men är inte alltid så lätt och komma på saker och göra heller =(

Daimkladdkaka...

Idag är sista dagen på mitt sommarjobb, så i torsdags bjöd jag på en daimkladdkaka med daimgrädde.
 
Den blev sådär.. Hade först inne den i 15 min, men då va den fortfarande ogräddad så skulle ställa klockan 2-3 minuter till, men jag mitt pucko glömde ställa klockan och glömde helt bort den eftersom jag pratade i telefon samtidigt. Så den blev lite torr.. Blev mer chokladkaka än kladdkaka..
 
Sen är de lite dumt, eftersom de skulle vara grädde uppepå är man ju tvungen och ha den i kylen, men när den står i kylen blir den möe hårdare och torrare, så nästa ggr ska jag ha grädden vid sidan om istället. Fast dock ser de lite "festligare" ut när grädden är på och lite mer extra än en vanlig kladdkaka..
 
 
Här kommer receptet
 

200 g smör
200 g mörk choklad
4 st ägg
1 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
en nypa salt
1 st dubbel Daim förpackning (56 g)

Grädde:
2 1/2 dl vispgrädde
1 msk florsocker
1 1/2 msk kakao
1 st dubbel Daim förpackning (56 g)

Smält smör och hackad choklad över vattenbad eller i mikron, rör om och låt svalna lite. Vispa ägg och socker för hand och rör ner i chokladsmeten. Rör ihop vetemjöl och salt, blanda ner i smeten. Rör om tills den är jämn. Hacka Daim chokladen och rör ner i smeten. Smörj en rund kakform och häll i smeten, grädda mitt i ugnen i 15-17 minuter, 200 C.

Låt kakan svalan i formen och ställ den i frysen i ca 1 timme eller i kylen över natten. Vispa grädden tillsammans med florsocker och kakao. Hacka Daim chokladen och rör ner hälften i grädden. Bred grädden över kakan och strö över resterande daimen.


Mys...

Kom precis hem från Lisch efter att ha skjutsat sambon på öldrickar kväll hos en kompis så här sitter jag och mina 2 grabbar i soffan och myser..
 
Mysbyxorna på, godis och chips framdukat, passionsoda framme (måste hämta sambon inatt annars hade de blivit ett glas vin el cider men duger gott ändå), värmeljusen är tända, romantiska komedier framtagna =)
 
Sixten har blivit bortskämd och fått tonfisk och Nelson har fått grisöra som han fick i present av våra kära grannar häromdan. Så de är nöjda oxå hoppas jag =)
 
Gillar mina ljuslyktor från Iitalla, skulle gärna vilja ha mer färger av dem, men de kostar ju 129 kr/st så är inget man köper bara sådär.. Men om nån vill ge mig present så får ni gärna köpa såna :P
Fick mail från Iitalla klubben att de hade billiga såna nu på Rörstrands, dock 2:a sortering, men oftast så brukar man inte se några större skönhetsfel på dem, så kanske får ta en tripp dit nån dag... 
 
---------------------------------------------------------------------------
 
Måste tipsa om "chips" från Netto. En kompis brukar köpa dessa och de har egentligen ingen smak på sig förutom salt, men de är riktigt goda! Om jag inte blir så mätt fort hade jag lätt tryckt in mig hela påsen på 5 minuter så goda är de. Och billiga.. Endast 10 kr för en påse!
 

Turkiet...

Igår bokade jag resa =)
 
Tjohooo.. I september åker jag och en kompis till Side i Turkiet! Ska bli super skönt! Längtar redan till sol, bad, shopping och findrinkar =)
 
Sambon får stanna hemma. Han får ta hand om hus och hund så jag får komma iväg och götta mig lite. Han ville nog komma iväg med men han är inte riktigt den typen som solar och så, så han får åka på nån annan resa en annan gång. Han har redan börjat titta på resor och då är de till Skottland på whiskey resa och den resan är jag glad och slippa åka med på. Whiskey är inte riktigt min grej.. urk..
 
 
Vårat hotell =)

2 år...

Idag är de ingen vanlig dag, för de är Nelsons födelsedag.. HurraHurraHurra...
 
Kan knappt tro att han redan är 2 år, tyckte inte de va länge sen vi va och hämta en liten kille på några kg som jag fick gå upp kl 6 varje morgon för och gå ut och gå med han el kamma öronen hela tiden för de va så långa så han doppa dem i maten så de va fulla med filmjölk till en stor grabb som är duktig för de mesta och väger närmare 50 kg!
 
Han är ibland en jobbig grabb som är väldigt klumpig, dregglig, skällig och hoppig, men ack så go han är när han vill mysa och gosa. Och självklart när man håller i nån matbit, då kan han göra alla trix på en och samma gång och är superduktig!
 
 
 
 
 

God aptit...

Att ha en hund med GOD aptit kan vara riktigt bra och ha, iallafall när man tappar mat på golvet, de får aldrig ligga där mer än 2 max 3 sekunder förrän de är uppätit, nån som fördiskar tallrikarna och om man inte orkar maten så kan man ge de till han istället för att slänga, vilket händer ganska ofta här. Trots de gått 1½ år sedan min operation har jag fortfarande svårt med ögonmått hur mycket jag orkar äta, men som sagt, kanon och ha hund då!
 
En annan sak är att de är perfekt och ha honom och slicka rent saker, finns inte en endaste lite minimini smula kvar vilket är jätte bra när man ska källsortera =)
 
 
Här har han fått ett smörpaket som han höll på att slicka ihjäl i flera minuter, så de va nog gott =) Sen satt han med byttan i munnen ett tag, antar han väntade på påfyllning men tyvärr utan resultat...

Dröm..

Igår kväll när vi satt och käka hörde jag nåt konstigt så jag tittar ut och såg nåt svart. Ingen liten sak heller utan de va en luftballong som flög jättelågt precis utanför/ovanför oss.
Då blev jag lite avis. Är en av alla mina drömmar här i livet att flyga luftballong trots jag är höjdrädd. Vilken känsla och upplevelse de borde vara. Så jag hoppas nån gång i livet få uppleva de och få åka över Skara, Lidköping och Kinnekulle..
 
Är ingen rättviss bild för de flög mycket nämre än va de såg ut och vara på bilden..

Smögen...

Idag är de min lediga dag för denna veckan... Skulle vart ledig i måndags, men då ville jobbarkompisen vara ledig och imorgon ville en annan vara ledig så då ställde jag upp och jobba. Har bara jobb i 2 veckor till så gäller och passa på att få jobba när man får, även om de betyder att man bara har 1 dag i veckan ledigt..
 
Vi tog oss ifallafall en sovmorgon idag och när vi vakna sa vi: Vad ska vi göra idag? Vill göra nåt, inte bara sitta hemma och dega. Enda jag kom på va att åka till Smögenbryggan. Har inte vart där på flera år, så vi la huvudet på sne åt svärmor och så snäll som hon är trots förkylning och feber tog hon Nelson några timmar så vi kunde åka iväg.
 
Runt 11 tiden åkte vi iväg och styrde bilen mot Kusten. Va inte mycket trafik så de gick undan..
 
Knappt nån bil ute på E6:an som jag tror vägen heter mellan Göteborg och Oslo? Här är iallafall bron i Uddevalla. Jag gillar inte och åka över broar, spec inte såna som stiger mycket som tex Trollhättan bron.. USH.. Då tar jag ett kraftigt tag runt bildörren och släpper inte den förrän vi är över på andra sidan, men denna bron vid Uddevalla är såpass bred och så rejäla räcken på sidorna så den går bra.. Så höga broar är nåt jag inte gillar.. Nu vet ni de ;)
 
Väl framme vid Smögen va de MASSA folk, fullt på varje parkering men efter mycket åkandes runt skulle en tant precis åka så vi snodde hennes parkering fort som attan.
Gick fram och tillbaka på bryggan, men blev lite besviken. För sist vi va där så vet jag P shoppa massa fina kläder men nu fanns de bara massa udda kläder som inte alls va nåt vettigt pris på. Så ingen shopping där inte. Hitta lite fina inredningssaker och kuddar och grejor i marint tema, men har ingenstanns där de passar in, så va ingen ide och köpa de heller. Enda vi kom därifrån va ½ kg räkor till svärmor. Men de va inte billigt.. 298 kr/kg för färska.. PUH.. P ville med ha de, men då kom snåla jag fram. Så inge sånt till oss inte!
 
Lite bilder från Smögen..
 
Början på bryggan. Fullt på varje resturang. Såg riktigt gott ut när de käka räksallader och räkbaugetter!
 
Utsikt från Smögen mot Kungshamns hållet. Skönt väder trots de inte va så varmt..
 
Fanns massa fina stora båtar, men denna va den största. Den va BAUTA! Ja tack, jag tar den gärna!
 
På vägen hem. Fint med alla vita hus och alla klippor. Hade inte vart fel och ha stuga där..
 
Efter Smögen tänkte vi att vi skulle åkt till Grebbestad där våra kompisar låg med husvagn, men de hade redan åkt hem pga dåligt väder. Va lite synd så vi åkte tillbaka hemmåt och stanna vid Torp i Uddevalla istället. Inte så möe shopping där heller. Bara en tröja för min del. Svår period nu med kläder. De rear ut sommarkläder men är ju ingen sommar, men ändå lever man på hoppet för höstkläder vill man absolut inte köpa än.. Så därför blev de inte så mycket shopping idag. Testade även Subway på Torp. Rätt gott med en smörgås ibland, fast tyckte den va lite torr, lite mer dressing hade inte skadat..
 
När vi kom hem åkte vi och hämta Nelson och jag gick en promenad från svärmor uppe i stan medans P va och handla mat till kvällen. Grillade kyckling, majskolvar, färska champinjoner, bacon och till de klyftpotatis och tzatsiki. En riktig smarrig måltida om jag själv får säga de. Synd att jag är GP opererad i de lägena och inte klarar äta så mycket som jag vill =(

RSS 2.0