Vovve i staket....

När vi ska åka el om vi kommer hem och altandörren är öppen brukar de se ut så här när man kommer/går..



En liten vovve som sticker ut hövet mellan hålen på altanstaket =) Så söt så....

Senaste veckan har bestått mestadels av jobb och åter jobb.. Va ledig igår och då åkte vi och kolla trädgårdsmöbler för 2 av våra stolar har/är på väg och gå sönder. Men fy fabian va dyrt de är.. Hitta fina stolar på jysk, men de kostar nästan 3000 för 4 stolar.. Känns sådär... Men vi får väl kika vidare..
Vi va i Skövde och kika och tänkte att jag skulle passa på och köpa tyg till kuddar, men självklart kom jag på de på vägen hem.. Visst blir man irriterad då, så de får bli en Skövde tripp snart igen...

Veckan som kommer är jag ledig mån och tis, hade vart riktigt gött och åka till kusten igen el bara över dagen, men vi har ingen hundvakt =( så de får antagligen bli lite fix på hemmaplan istället. Såg att grannen hade målat vitt på balkongen och blev sugen på de med, sen funderar jag på att måla ytterdörren vit på insidan oxå så hallen blir lite ljusare, men får väl se vad herrn i huset säger om de...


Buzzador

Kom med i ett nytt test på buzzador, denna ggr Dove balsam. Så nu ska jag dela ut några prover och sen testa produkten och se om den är bra, vilket jag hoppas och tror för Dove brukar vara bra produkter..


Kusten...

I helgen va svärmor snäll och tog Nelson så jag och P fick åka på en mini semester till kusten för att hälsa på P´s jobbarkompis med familj i deras båt.
Hade tur med vädret på dagen igår men som tyvärr sluta med regn och blåst. Men helgen har vart kanon iallafall! Skönt och komma ifrån Skara och Lidköpings kommun lite och göra något annat med vardagen. Är bara ledig 3 dagar till medans P har semester så man får ta tillvara på de dagarna.

Vi har åkt båt (första ggr i mitt liv som jag åker båt som inte är StenaLines liknande), solat, grillat, ätit och druckit gott, spelat kort och spel, slappat och skrattat! Så som en helg med goda vänner ska vara!



Klarblå himmel över oss, men mycket moln över land, så vi gjorde rätt och åka ifrån Kungshamn =)



Fisketången



Buröarna där vi stannade till med båten



Grabbarna rodde jollen till grannön medan jag och H låg och solade =)



Killarna på toppen på berget...



Typ 3 minuter efter vi tänt grillen dök dessa moln upp med MASSA regn, så killarna fick stå och grilla med regnponcho och paraply =)



Deras stora och fina båt! Vi är riktigt sugna på att köpa båt efter vart med i helgen, men de ä så fasligt dyra bara! Och nu när man åkt i en stor fin båt vill man inte sätta sig i en liten fjuttig sak =)


Kantareller!!!

Fick inga kantareller när vi va i skogen förra helgen, men idag fick jag levererat en stor hink med kantareller av min jobbar kompis.. Blev super glad, för kantareller är sååååååå gott, spec i våran hemmagjorda kantarellsås =) Längtar redan till fredagsmyset på fredag för då blir de fläskfile, klyftpotatis och kantarell sås.. Kan inte dagarna gå fortare nu =)


Ullared idag igen =)

Igår kväll bestämde jag och en kompis att vi skulle till Ullared, har sett en del på deras blogg som jag ville ha, men självklart va vissa saker slut/inte som man tänkt sig, men blev allt ett långt kvitto ändå =)
Vinterjackan är nu infördskaffad och hoppas den passar i vinter oxå. Skulle ha en höstjacka oxå men hitta ingen som passade men kommer antagligen åka till ullared om 2 månader igen, så då kanske de har kommit in lite mer sånt.. Vill även har teromobyxor om de blir riktigt kallt i vinter, för då är de inte skönt och gå i vanliga byxor på långpromenader med Nelson..

På tal om Nelson köpte jag även 3 leksaker till han för de är ganska bra pris där nere, men 2 st har han redan pajat.. Jippi va kul.. Varför kan de inte göra leksaker som håller mer än 2 minuter? Har både köpt dyra i djuraffärer för massa pengar och även billiga på tex ÖB och de håller inte.. Önska jag vore lite smartare, då hade jag försökt komma på några hållbara hundleksaker!

Sen blev de ljuslykta och fleecefilt och ha i min nya soffgrupp på altanen. Köpte även innekuddar så ska sy lite myskuddar och ha i soffan. Så hoppas altanen blir lite mer mysig!
Blev oxå de obligatoriska muffinsformarna, strössel, ljus, servetter, kläder, hundprylar och mycket mycket mer =)


One Piece...

I onsdags va jag hos min svärmor och sydde mig en Onepiece.. De är riktigt fula, men fy farao va skönt den är! Inget som åker upp och ner utan alla sitter fast. 
Svärmor har nämligen en overlock maskin som jag fick låna så de gick undan och sy.. En sån skulle ja vilja ha, men kostar massa tror jag och köpa.. Hon hjälpte mig även att sy de svåraste saker som tex fickorna för de va så många lager med tyg. Hon fick även sy smygsömn på några ställen, för de är jag super kass på!



Lite dålig bild, men är tagen med iphonen för kamerans batteri är slut...

En riktig OnePiece är snyggare, men denna kosta bara en bråkdel va orginalen gör, så den får ha sina skavanker, sen kan de vara kul och nån som ingen annan har heller =)


Converse

Igår kom mina föräldrar hem från Turkiet där de har vart i 2 veckor och göttat sig. Med sig hem hade de 3 par Convers skor till mig =) Gula som redan är invigda på jobbet idag och blåa och rosa =)



Så nu skostället överfullt igen, jag som rensa bland mina skor för ett tag sedan.. Men de gör inget för skor är kul =)


Överaskning =)

Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag en glad överraskning av sambon =) Nämligen en ny laptop.. Min har strulat mycket de sista och även laddningskabeln paja häromdan, så blev VÄLDIGT glad över min present.. Nu ska de uppdateras och saker installeras så de tar ett tag innan jag kan börja andvända den.. Men snart så =)



Blev en acer denna ggr, får hoppas den är bättre än denna jag har haft nu för den har strulat lite från och till hela tiden..


Myggbett!!!

Jag och en kompis bestämmde häromdan att vi skulle ut i skogen idag och kolla efter kantareller för har läst på facebook bland annat att folk har hittat massa. Men självklart hitta vi inte en enda, men kom hem med desto mer myggbett! Har nog fått över 50 st på bara bena. Sen har jag i ansikte, hals, axlarn, nacke och på händerna med och jag kan säga att de kliar rätt rejält!!! Hatar Myggor!!!



Här ser ni ett väldigt buckligt ben med MASSA myggbett på!! Nästan lika möe på andra sidan benet...
Kan inte nån uppfinna nåt fiffigt som gör att alla myggor i hela världen dör! Snälla!!


Ensam i helgen...

Ja, som rubriken lyder så är jag ensam hemma i helgen. P har nämligen åkt med hans jobbar kompis med familj med båt till Kungshamn och jag fick vara kvar hemma. Antagligen ville inte P ha med mig, för han har varken tänkt/brytt sig om att försöka skaffa hundvakt eller skjuts hem åt oss från Kungshamn så då blev jag istället sittandes här hemma ensam. Kan ju inte påstå att de känns jätte kul, men är väl så livet är ibland..

Så idag har de blivit en slappar dag med en bok i solen, promenixer med Nelson och nu ikväll blir de bakpotatis och baconröra och vitlöksbröd + cider och godis och tjejfilm =)
Som tur är har jag både Nelson och Sixtens sällskap oxå!


Snusnäsduk nr 2

Hur kommer de sig att de är så roligt och köpa prylar till hundar för? Leksaker som går sönder efter 3 minuter och godis och ben som är uppätit efter 5 minuter och nu scarfar som han inte bryr sig nåt om egentligen. Fast de spelar ingen roll, för jag tycker de är roligt ändå =) Idag blev de en grön snusnäsduk =)



Se vilken färg de blir nästa gång.. Är sugen på röd el turkos =)


Snusnäsduk...

Igår på jobbet köpte jag en snusnäsduk till Nelson. Ärr egentligen till herrar, men funkar lika bra på vovvar =) Fanns bara svart och den syns inte så jätte bra om man jämnför med tex röd, men som tur är är han vit på bröstet så de bröt av lite ändå =)







Visst blev han söt i sin näsduk =)
Blev för övrigt riktigt nöjd med de sista kortet, visst blev de bra på han?


Där försvann skattepengarna...

I dagarna två så har vi storshoppat, men va för våra skattepengar så de är pengar som vi tycker att man ska unna sig saker för så igår va P i Lidköping och köpa tillbehör till hans data för nästan 5000:-. Modekort och processor och va nu allt va, och idag va de min tur och handla. Va nämligen uppe på ÖoB och hitta trädgrådsgrupp där. Är kanske inte de stället som man brukar såna saker, men denna va jätte fin och jag skaka och tryckte och greja där uppe och den va jätte stabil, så de fick följa med mig hem =) Hela volvon va fulllastad från golv till tak, från passagerar sätet till kofforten.. Min skruttibangbang bil är kanon och lasta saker i =)

När jag kom hem från jobbet så börja vi skruva ihop dem och är nu färdiga med dem. Kommer bli jätte bra när ja har fått till lite piff som lite blommor och ljuslyktor el likanande.. Här i soffan kommer jag spendera hela sommaren =)



Helst skulle jag vilja ta bort blomman som är där, men den har suttit där i MÅNGA år, så de lär ha massa stora rötter så då måste vi ta bort hela altanen för att få bort den, så den får sitta kvar där!


RSS 2.0