Geishafluff...

Geishafluff som användes till ena jultårtan. Är bara byta ut chokladen mot valfri. Tex toblerone, mars, plopp el vanlig mjölkchoklad..
 
180g geishachocklad
3 dl vispgrädde

Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka. Dela geishan i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält. Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten). När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff. Det här receptet räcker till 1-2 lager i en tårta beroende på storlek.
 
Går även att ha denna fluff på tex cupcakes.. Supersmarrigt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0