Geishafluff...
Geishafluff som användes till ena jultårtan. Är bara byta ut chokladen mot valfri. Tex toblerone, mars, plopp el vanlig mjölkchoklad..
180g geishachocklad
Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka. Dela geishan i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält. Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten). När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff. Det här receptet räcker till 1-2 lager i en tårta beroende på storlek.
3 dl vispgrädde
Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka. Dela geishan i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält. Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten). När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff. Det här receptet räcker till 1-2 lager i en tårta beroende på storlek.
Går även att ha denna fluff på tex cupcakes.. Supersmarrigt =)
Kommentarer
Trackback