Ladies Night...

Kvällen igår spenderade jag med MASSA gapande och galna brudar på arenan i Lidköping för att kolla på grabbar på Ladies Night =)
 
Började först att möta upp kompisar på resturang Pirum i Lidköping. Ligger ihop med hotell Edvard på Skaragatan. Jättemysigt hotell med en jättefin resturang. Supergod mat! Fanns några billigare varianter på mat men även många dyrare. Valde toast med fläskfile som va super god med strips och coleslaw! MUMMMA! Är såna lägen man ångrar sin magsäcksoperation för man vill äta upp allt på hela tallriken =)
På de hotellet bodde alla artiser som uppträdde på kvällen, så vi hann och se dem mingla lite innnan de åkte iväg till arenan =)
 
Va ett till stort tjejgäng där som skulle till ladies night så de hade hyrt buss, så vi busade till de och smet på lite i smyg så en i vårat gäng slapp och åka 2 vändor till arenan då vi inte alla fick plats i 1 bil.. Vi kände oss väldigt busiga, men de får man vara lite ibland =)
 
Väl framme möttes vi av massa bilar och massa massa massa brudar! Kö in men den rulla på fort så va snabbt inne. Vi va ganska sena dit, men hann och beställa en cider innan showen drog igång.. Och jösses vilken show! El va snarare Magnus Uggla som va showen! Han va bäst av dem, men Andreas Johnsson och Martin Stenmark va kanon bra! Showa och sjöng jättebra! Hasse Brontén gjorde en rolig "föreställning" på 3 minuter om när han va polis, annars så va han inte så spec rolig. Och Anders Timell, vilken fjolla! Han va hur trökig som helst tyckte jag. Han behövde inte vart med i showen alls. Bättre de tagit in nån lite roligare person än han!
 
Hade verkligen en jätterolig kväll, fast nästa år är jag lite sugen på att äta där innan så man får bättre sitt/stå plats för vi hamna ganska långt bak.. Men gjorde rätt möe i pris på de dock!
 
Svårt och scenen ibland, tur de fanns storbilder brevid!
 
Detta kortet är taget av min kompis som satt längst fram vid scenen. FUSK!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0