Nya fönster...

Japp nu är de äntligen klara med fönstrena!
Dock några småsaker de ska fixa till som en list och nån plupp i ett hål och ändra på 2 persienner, men de är snabbt fixat..

Blev en STOR skillnad i köket och sovrummet med ljusinsläppet då vi har haft en vädringslucka tidigare i de fönstret på ca 20 cm. Blev mycket mycket ljusare och fönstret ser mycket större ut..
Sen har ljudnivån ändrat sig radikalt, hör inget ut längre medan förr hörde man hur folk gick utanför och alla bilar som åkte förbi. Ett till plus är att de har blivit mycket varmare inne och är en jämnare temperatur över hela huset. Förut drog de in i vissa rum som gjorde de kallare men icke nu inte.. Detta va en kanon investering i vårat hus! Ångrar absolut inte att vi bytte fönster fast de är dyrt och byta...


Fönstret innan...


Fönstret efter...

Visst är de nya fönstrena mycket snyggare =)
Tänk om vi bara kunde få byta färg på fasaden på huset och slippa den grisrosa färgen.. URK.. synd att man inte får måla sin del själv, fast då hade väl husen sett rätt fula ut med alla möjliga färger.. Önskar att husen kunde blir målade i nån fin grå nyans ihop med tegelväggen på sidorna på huset och vita dörrar/fönster.. Men är bara önsketänkande..

Nästa fre el måndagen därpå kommer förhoppningsvis våran nya dörr.. Kommer bli en STOR skillnad där oxå att få en vit dörr. Våran är som sagt HEMSK!! Så ful och inte alls tät fast vi har satt fast sånt där skummgummilikanade på sidorna på dörren..



Vi är 3 st i våran länga som ska byta och vi valde denna dörren ovan. En enkel och snygg och stilren dörr med runt fönster. Fanns 5 dörrar och välja på, men denna va den som vi alla gillade. Eftersom vi egentligen inte får byta dörr för alla i längan ska byta samtidigt, men vi struntar i de för de ä nån/några som absolut inte tänker byta dörr och vi tänker inte vänta 30 år tills de flyttar för att byta dörr..

Skönt med lite förnyelse i huset.. Hade tänkt och måla på balkongen oxå för att få bort lite rosa där, men tror de är för kallt för de nu, så de får bli till våren. Då ska vi ev byta ut vårat trappräcke el om vi testar och måla en gång till.

Sen nu i november kommer de nya garageportarna med, sen får de räcka med renovering på ett tag för de är inte billigt.. Måste ju spara till våran Egypten resa oxå =) Bra att jag kom på de för jag måste börja kolla upp hundpensionat i närheten oxå.. Har mina föräldrar och P´s mamma som kan ställa upp som hundvakt men vi vet inte om de kan alla 7 dagar vi är borta. Kvällarna är ju inga problem, men de är dagarna som ställer till de lite.. Synd att han inte är lite mindre så nån kunde ha med han i väskan till jobbet =)


Kommentarer
Postat av: ajje

Vad fint det blev med fönstren.

Varför kan han inte vara hemma själv på dagarna?

Trodde alla hade det så som har hundar

2011-11-04 @ 17:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0