Lugn helg...

Helgen har hitills vart väldigt lugn. Igår beta vi av 4 st dvdfilmer + 1 film som gick på tv, så de blev soff häng nästan hela dagen. Nelson tappar fortfarande tänder och har nog väldigt ont i munnen, så han va slö igår oxå, så de passa väldigt bra..
Favoritställen och sova för Nelson är vid dörrarna, antagligen är de att de är svalare där, för våra dörrar är så kassa, så de blåser in massa kall luft i dem.. Behöver verkligen byta både fönster och dörr i tvrummet men även ytterdörren, men för att byta ytterdörr måste hela våran radhuslänge vilja göra de och jag tror inte alla vill det, tyvärr... Vi skulle tjäna på de oxå på elkostnaden, så det är ju en bra investering egentligen..



Idag har de blivit film oxå, sen har vi haft sökövning inne med falukorv. Han är riktigt duktig på att söka fram korvarna som jag har gömt lite var som. Men de va nog jobbigt för nu ligger han däckad vid dörren igen =)





Ska iväg till mamma och pappa i eftermiddag så då kan pappa leka lite med han, för P har inte kunnat busa med han som han gör annars. De ligger på golvet och busar och brottas i vanliga fall, men funkar inte med hans ben..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0