Skövde m.m

Idag har de blivit en tur till Skövde. Tvungen att ha bromssaker till skruttibang bang Volvon som snart ska in på besiktning. Så nu har P lite o skruva med som han nog inte är så jätte glad över =)
Skulle även kolla lastgaller till bilen men hitta inget. Så nu verkar de som pirre får svetsa ihop något eget för vi är inte så sugna och betala över 4000 för BMW orginal.. De pengarna kan man ha roligare för!

Va lite ute efter regnjacka och gummistövlar med hitta inget de heller, men i mars ska jag, syrran och mamma till ULLARED =) =) =) så hoppas jag hittar där!

Efter Skövde åkte vi ner till Volvo där det är öppet hus i helgen för de visar den nya V60 R-design och det är precis en sån pappa har beställt och det är den de demar här i Skara =)
Gillar verkligen den, skulle absolute INTE tacka nej till en sån!





Även om vit inte är min favvo färg på bilar, så passar den ändå riktigt bra på denna modellen.

Efter de blev de en tripp till mamma och pappa där Nelson fick springa av sig i trädgården, jösses va han far! Pappa har 2 dammar i trädgården, men de skiter han i, springer rakt i dem fulla med vatten/snö/is, så när han hade sprungit färdigt såg vi att han va rejält skitig så de fick bli en dusch för han, så nu är han super lockig/krusig och luktar jätte gott.. Man får väl egentligen inte duscha hundar för ofta, men va gör man inte i detta skit vädret? Kan de inte bli vår snart? Iallafall lite torrare och mindre klenigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0