Söndag...

Idag har vi vart på Axvalla hed, vilket som är perfekt och släppa Nelson lös. Han springer fram och tillbaka och kors och tvärs, men han håller sig i närheten av oss hela tiden, vilket som är jätte bra. Han är så mycket duktigare när vi är själva med honom, men de ser ju inte folk så de undrar väl va vi har för olydig hund, men efter hundkursen så kommer han nog ha lärt sig även det =)
 Va perfekt väder idag och gå där ute, blåste knappt nåt och strålande sol..
Kollade precis på vädret och imorgon ska de bli 17 grader och sol, så imorgon får vi vara så mycket som möjligt ute för sen på tis el ons eftermiddag ska de regna igen..

Sen har vi vart hos svärmor en liten sväng, och även vart och köpt ny grill, så den har vi invigt nu ikväll. Årets första grillning är alltid god, även om de va korv som jag inte är super förtjust men som min kära sambo älskar. Nelson va med oss ute på altanen när vi grillade, han låg så snällt och tittade på grillen =)



P satte idag upp kompost galler vid öppningen på altanen, så nu kan han gå ut och in och vi har koll på han. Nu får man bara hålla koll på katten istället så inte han springer ut då han är en innekatt.

Förhoppningsvis till helgen kommer staket upp vid häcken så får han några kvm extra och springa på, utan han försvinner från trädgården som han har gjort några ggr.. Tänk bara om vi kunde haft en liten större trädgård till honom, de hade vart bra de..


Kommentarer
Postat av: Malin

nej då inga skador :)

2011-04-10 @ 20:35:34
URL: http://crazyaboutpink.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0