Midsommar + helg

Har vart riktig dålig och blogga nu på några dagar, men har inte haft lust/ork eller nåt direkt och blogga om.

Midsommarafton hade vi inga direkta planer egentligen, för alla vi umgås med hade andra planer, så vi bestämde att vi skulle ut till Läcko Slott och kika på midsommarfirande det + att P´s jobbarkompis kanske skulle ha sin båt i gästhamnen så vi skulle kika på den. När vi kom dit träffa vi på P´s jobbar kompis och de hade inte fått nån båt plats där i år, så de låg i marinan en bite bort. Så vi satt i gräset och kikade på lite folk och så, sen tittade vi in lite i slottet. Va bara i några rum, för man fick betala i de andra rummen, och de hade vi inte lust med då. Lite snåla oxå =)


(tyckte slottet har blivit väldigt skraltigt, behöver målas om o piffas till)

Sen när vi hade suttit där ett tag, så fråga J och hans tjej H om vi ville komma och kolla på båten, så vi åkte till marinan som ligger närmare mot stan till jämnfört med läckö (vet inte exakt vart de ligger). Va en jätte stor och fin båt. Plats för 8 sovplatser och 2 "salonger". Och så kan man sitta både uppe och nere o köra båten. Och va typ 13 meter i vattenlinjen lång. En sån vill jag ha! =)

Sen blev vi bjudna på mat och P o J drack både öl, grogg, wiskey o snaps, så de blev ja som blev chaufför. Undra varför de alltid är att P kör dit vi ska, och jag får köra hem.. Konstigt de där.. hmmm..
Så vi satt på båten och pratade och hade de allmänt skönt mellan typ 13-20, men sen börja de blåsa väldigt mycket, så vi åkte hem till dem och grilla istället. Hon hade gjort egengjord marinad till köttet, va jätte gott!
Så de blev en väldigt bra och lyckad dag, fast de inte va planerat =)

Lördagen sov vi till nästan halv 11.. Sååååå skönt!
Sen åkte vi och tvätta volvon, den va så skitig.. Sen åkte vi hem till mamma o pappa så jag damsög och tvätta den inuti. De behövdes verkligen med. Under tiden jag gjorde de så fick P fram sin polermaskin och börja polera hela bilen, så nu skiner den verkligen! Blev en annan bil nästan, synd att de kommer rost på gamla bilar bara, så P ska ta en dag och slipa och måla längs med skärmkaterna så blir den tipptopp. Skämde även bort bilen med ny stero och högtalare som har vart halvpaja ett tag. Så nu är gamla bettan fin för ett tag iallfall =) Nu är de bara BMW:n som behöver poleras, hoppas P gör de på sin semester så den blir lika skinande och fin oxå..

Söndagen sov vi oxå länge, fast bara till kvart i 10. Såååå glad att jag köpte tjockt svart tyg och sydde gardiner med i sovrummet, för de blir jätte mörkt i rummet fast de ä ljust ute.
Söndagen slappa vi mest. Solade lite, men är så varmt på våran altan, blåser inget i mellan staketen. Sen klippte P gräset och jag la i ny sand mellan plattorna, för de hade försvunnit lite under vintern så de va lite lösa. Så de va en liten halv slappar helg i helgen.. Nu ska jag jobbar 4 helger i rad, så man får passa på och greja lite nu innan jag kommer igång och jobbar mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0