Kinnekulle...

Hade tänkt och åkt och hälsat på en kompis till P idag som har en Leonberger, men de va barnkalas där idag, så de passa inte riktigt så bra och släppa lös Nelson bland alla barn. Sen tänkte vi åkt till P´s  jobbar kompis som har en bernersennen/leonberger vovve, men han mådde inte så bra efter att ha vart på fest igår. Så Nelson fick ingen och leka med.
Så vi åkte på en biltur till Kinnekulle istället. Åkte till utsiktsplatsen där man kan se ända till Läckö.. Jösses vilken utsikt! Jag som är riktigt anti till att bo på landet skulle faktiskt kunna tänka mig och bygga ett hus där =)
Va iskallt där, blåste som bare den, så där stanna vi inte så länge. Sen åkte vi vidare till toppen, fast där gick de inte att åka för skidbacken så vi fick vända och åka vidare..


Han ser arg o butter ut på ögonen på detta kortet, men måste nog vara att han hade solen i ansiktet, för han ser inte så arg ut i vanliga fall =)

Tur att Nelson gillar att åka bil iallafall.. Man hör inte ett knyst av honom där i bak utan han sitter och kikar ut el ligger och sover. Ibland är de tom svårt att få ut honom ur bilen efter vi har vart ute o åkt..



Inte så lång kvar till taket för Nelson, snart får vi väl öppna takluckan så han får ha hövet utanför el oxå byta bil.. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0