Nöjda...

Idag är de min lediga dag från jobbet denna vecka.. Gick ut hårt första jobbveckan med att jobba 6 dagar, men de har vart helt okej för jag jobbar inte alltid hela dagar alla dagar.
Eftersom jag va ledig idag så ställde jag inte klockan så jag och Nelson tog sovmorgon till kvart i 9.. Skönt och få sova så länge man behöver och vaknar utav sig själv. Värre blir de imorgon och gå upp kl 7.. Ush, inte min grej de där..
På förmiddagen har jag och Nelson slappat mest men har även städat, tvättat och sånt där som man nästan gör alla andra dagar i veckan. inge kul men nödvändigt.
Sambon slutade tidigt idag och hade tänkt vi kunde åkt till Borås el Uddevalla för jag har hittat en klänning på Kappahl men som inte finns i den butiken jag jobbar i, men min snälla chef ringde till Borås så de skickar den på Posten. Skönt och ha lite förmåner ibland för vi gör aldrig så annars.. Så då behövde vi inte åka iväg på nån shoppingtur så vi åkte upp en sväng på Kinnekulle istället för att köpa tomater i Hällekis, men när vi kom dit så fanns inte växthuset kvar =( Tråkigt för de tomaterna har vart så jäkla goda. Precis som mamma och pappas tomater smakar i deras växthus på sommrarna.. Men men..
När man ändå är på Kinnekulle så åker vi alltid via stora metropolen Götene på hemvägen. Och va finns i Götene? Jo, SVERIGES GODASTE PIZZA, iallafall utav de pizzorna jag har smakat. Deras botten ä crunshig, tomatsåsen och osten är mumma, kebaben och kebabsåsen går inte av hackor heller. Alltså den bästa pizzan =)
Förr i tiden gick vi alltid in och käkade där, men känns inte så värt längre när jag bara äter en liten del av en pizza och så får man slänga resten för jag kan inte med att få med den i en doggybag, så vi köpte med oss den hem. Tur de är motorväg en del av vägen hem så vi kom hem fort..
 
Inte en så smaskig bild på min pizza kanske, men de är många som undrar hur mycket mat jag orkar efter min op. Så här mycket av en pizza äter jag. Alltså 1/4 ungefär när de är kebab och strips på den. 1/3 kanske om de bara är en vanlig Hawaii el Caprisosa. Va bara lite info till dem som undrar, ni andra behöver inte bry er =)
Fördelen att jag inte orkar så möe är att jag har till matlådor några dagar efter :P
 
När man ändå är i Götene så går vi alltid in på ICA, fast idag blev de bara en snabbsväng för mig medan P va iväg och beställde pizzan. De är en av de bästa ICA affärerna oxå. Har fräscha grönsaker, stor charkdisk, möe korv som är de bästa med affärern enligt sambon, möe gott nybakadbröd/kakor och super fräsch över lag med nya fina hyllor och sånt. Så om ni har vägarna förbi, åkt till ICA i Götene och handla =) Oj, vilken reklam jag gör för Götene idag som jag annars tycker är en riktig bonnahölla =)
 
Eftersom jag va supernöjd över att jag fick pizza så skulle även Nelson bli lite bortskämd med. Hitta nämligen ett stort märgben till han i frysdisken. Tror ni han är nöjd nu? O ja! Han har legat och tuggat på de i flera timmar och är egentligen supertrött, men tugga de ska han ändå.. Bara han håller sig till bädden för nu luktar han inge gott och även ser hemsk ut av allt dregel och annat bös från benet.. URK..
 
 
Blev lite suddigt såg jag nu när jag la in dem, men orka inte ta om dem för jag håller nämligen på och bakar tårta. Fått en beställning på en födelsedagstårta till en som fyller år på måndag. Är lika nervös som när jag bakade bröllopstårtorna att de ska bli bra, men är bara och hålla tummarna på de. Är samma fyllning i dem som då vilket är gött för då vet man att det är ett säkert kort då många sa att den kombinationen va god... Bild på tårtan får ni på måndag om den lyckats dvs.. =)

Midsommar helgen..

Japp, nu va midsommarhelgen över för denna ggr.
Haft en kanon bra helg med mycket skratt och god mat/dricka, vilket visade sig på vågen. Gått upp nästan 2 kg över helgen vilket bevisar att vi har ätit möe möe god mat! =)
 
Fredagen börja med att jag lagade hemmagjord potatissallad och förberede lite va som skulle med. P va iväg och handlade de som saknades. Sen blev de en runda med Nelson innan vi styrde bilen mot Läckö. Nelson fick vara hemma själv på midsommarafton men våra kär grannar va snälla och erbjöd sig och gå ut och gå med han och även på midsommardagens morgon/förmiddag så vi kunde ligga över. Tack ännu en gång, för de hade aldrig funkat och ha med han dit. Va massa folk och massa hundar så han hade vart superstressad där uppe bland allt folk.
När vi kom till Läckö där våra vänner hade sin båt liggnades så blev de första rundan med mat, potatis, sill, korv köttbullar och hemmagjorda snapsar. Sen upp och kollade midsommarstångsresning och när folk dansade runt där. Även en liten tripp på medeltidsmarknaden fick de bli..
 
Hade tur med vädret att de inte regna nåt, men va lite molningt imellanåt men ändå varmt som tur va!
 
Sen gick vi tillbaka till båten där cider/vin/öl kom fram och lite annat smått och gott innan de va dags och äta, igen.. Grillat kött, 2 olika sorters hemmagjorda potatissallader, beasås och sallad. Gottit..
Satt på båten hela kvällen och kollade på folk/båtar hade de super gött/kul/mysigt!
 
Lördagen vakna vi alla med ont i hövet och allmänt hänginga, undra varför =)
Men efter frukost piggna vi till lite iallafall. Vdi lunch va de dags att åka hem till Nelson, men då kom H o J som förslag att vi skulle hämta Nelson och bege oss ut på båten till en lugn ö där han inte blir lika uppstressad så jag åkte hem till Skara och hämta han. Jösses va de regnade i Skara när jag hämta han. Inge kul väder alls.
Tillbaka till Marinan ute på Kållandsö där jag och Nelson klev på båten igen.
Gick kanonbra för Nelson att åka i båten. Han satt och titta ut genom fönstret och verkade trivas. Åkte till en ö som hette Billingsö som låg strax utanför marinan där vi stanna till över natten.
 
 
 
 
När vi hade lagt in ankaret och skulle få ur Nelson på sidan på båten för att gå av i fram så hände nåt, jag tror att de va att han inte fick ut ena baktassen så han tappade balansen och ramla/dök ner från båten rakt ner i vattnet. Jag såg bara hans höve stack upp från ytan och tyckte jag såg lite panik i hans ögon så jag fort som bare den hoppa ut ur båten rakt på badbryggan och va på väg att dyka i efter han. Jag fick alltså värsta paniken där men när han fick se mig på badbryggan så börja han kravla/sprattla el va de nu heter som hundar gör och simma rakt mot mig. Han va jätteduktig på att simma och kom till badbryggan men jag som va helt panikslagen bara sliter tag i halsbandet och i hans päls och drar upp han. 50 kg + massa vatten så va ganska tungt men vet inte vart jag fick all kraft till de för jag är ganska svag i mina muskler i vanliga fall fick upp han men då kunde jag inte backa utan jag fick lägga mig på rygg och lyfta upp Nelson på mig så han låg på mig, så jag kan säga jag va rätt blöt och jag hade inte räknat med och bli blöt heller så jag hade inte med nåt ombytte så de va bara och svida om till midsommarklänning igen =) Men blöttare va förstår Nelson. Jätte kul och ha en blött hund på båten sen i ett dygn, men gick rätt bra ändå som tur va.
Vi trodde aldrig vi skulle få upp/ut han från båten igen, pga han ramla ner, men gick helt okej som tur va. Sen hände de dock en liten olycka igen. Nelson for nämligen som en dåre ute på ön bland klipporna och missa på nåt konstigt sätt en klippa så han slog hakan rakt i en klippa och fick ett jack/sår, men som tur är han smärttålig så han reagera knappt på de som tur va. Slutade blöda nästan med en gång oxå vilket va skönt oxå..
 
Fina jacket + lite skav/svullnad
 
Sen efter paniken/badandet och ytterligare mer mat så va vi alla så trötta så vi gick och la oss och slappa en liten stund. Va super skönt! Skönt och sova middag =) Sen fick vi alla lite mer energi efter de vilket va bra!
Blev lite kortspelande, mer skratt och ytterligare mer mat, denna gång havskräftor och kex/ost. Smakskens.. Nu förstår ni varför jag lyckats gå upp nästan 2 kg så som vi ätit! PUH
Blev tidigt i säng och vi alla slocka på 2 minuter kändes de som. Man blir så jäkla lugn och avslappnande när man sitter på båt. Jätte skönt!
 
Söndagen visade att mer regn skulle komma in så vi packade ihop båten runt 10 tiden o åkte hemmåt och vi hann komma in i hamn och städa av båten innan regnet kom. Resten av dagen va verkligen super lugn. Nelson slockna på 1 minut efter vi kom hem och sov konstant hela dagen förutom vid promenaderna och matdags så vi låg i soffan hela dagen och kollade på 4 filmer =)
 
Nelson fick vara med och mysa i soffan oxå =)
 
Detta va våran midsommar helg som har vart kanonbra trots ofriviligt bandande och uppslagen haka.. Tack H o J för vi fick åka med er!

Sommarjobb...

Idag börjar mitt sommarjobb och kommer jobba tom v 33. Känns helt okej när man sitter och tittar ut på skitvädret.. Lider med dem som börja sin semester nu..

Rosor...

Igår när sambon kom hem från jobbet hade han med sig rosor till mig =)
Vet inte ritkigt vad jag har gjort för att förtjäna dem, men gillar ändå att få rosor när jag minst anar de..
 
Har världens bästa sambo (förutom när han är lite lat) som alltid ställer upp för mig i vått och torrt. Finns där när de är tungt/jobbigt och stöttar mig i alla lägen! ♥
 
 
 

God morgon!

Så här såg de ut imorses när jag vaknade. Mina grabbar satt och tittade på mig och väntade på att jag skulle gå upp =)


Snart slut..

Där tog muffinsarna typ slut.. Bara nån kvar.. Här går de undan, men kanske va för jag gav bort alla =)
Min mamma fick 8 st så hon kan fika lite sen tog jag och Nelson en långpromenad till P´s jobb så de fick 20 st.. Jaja, får väl baka nya imorgon =)

Blev en promenad på 5km idag. Efter ca 4 km när jag skulle rätta till min sko då la sig Nelson helt platt på gatan. Då va han trött och ville inte gå mer. Han brukar har möe bättre kondis än o så, men tror den konstiga värmen gjorde sitt idag.
Men de va nog nåt tillfälligt just då, för han har inte gått och lagt sig sen vi kom hem för över 1 timme sen. Han har sprungit i trädgården och kollat läget där och står och tigger muffins bla..
Bra han inte gått och lagt sig än, för då sover han ikväll när jag ska på bilbingo och sambon ska åka o kolla när hans jobbarkompis lägger i sin båt i Lisch..



Dagens runda idag... Har jag sagt tidigare att jag gillar min app =)


Hallonmuffins och Blåbärsmuffins..

Ja, efter filmtittandet så blev jag rastlös, som vanligt, så ställde mig och baka 2 olika smaker på muffins. Blev 18 hallonmuffins och 17 blåbärsmuffins. Har bara smakat på hallonmuffinsen än så länge och den va helt ok. Kanske kunde haft inne den 1 minut kortare, men den va helt ok. Ska jag defenitivt baka igen..


Blåbär till vänster i den blåa formen och hallon till höger i lila/rosa formen..

Hallon/blåbärsmuffins

125 gram smör
2½ dl socker
3 ägg
2½ dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3-4 dl bär av nåt slag
1 msk potatismjöl om de är frusna bär
1 msk socker om det är sura bär

Vispa ihop smör och socker. Kläck i 1 ägg i taget och vispa ihop till en smet mellan varje ägg. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och blanda sedan ihop de med den andra smeten.
Ta bären och om de är frusna blanda i lite potatismjöl för då färgar de inte av så mycket i smeten. Blanda i socker oxå om de är sura bär.
Blanda försiktigt i bären i smeten. Om man blandar för hårt så blir bären väldrig krossade.
Fördela jämt i muffinsformarna.
Grädda i 15-20 minuter i 200 grader.


Inge kul väder...

Nopp, inge kul väder idag heller.. JAG VILL HA SOL!! Behöver deras energistrålar nu känner jag! Så snälla snälla snälla kom med solen!
Tills solen kommer så får jag och mina 2 grabbar ha en film dag här i soffan till nya missionsimpossible filmen. Sen får de nog bli och baka några muffins el nåt för ikväll ska jag och kompisen på bilbingo i Larv.. Håll tummarna för vinst!!


Min stora grabb på ena sidan..


Och min lilla grabb på andra sidan... =)


Tuc mini snackies...

Igår va jag på Munken och hämta ut mitt buzzador paket =)


TUC mini snackies med orginalsmak, cheese och sour cream & onion..


12 st förpackningar fick jag, så om de är nån som vill provsmaka en påse och sedan berätta va du tyckte om dem så får du säga till!

Tror de får bli lite kex och ost i helgen för att provsmaka dem =)


Lavendelkladdkaka...

Tråkdag idag =(
Va meningen att vi på Kappahl skulle träffas idag innan alla börjar sin semester på en kvällsfika/middag, men då va de bara fler o fler som inte kunde så de blev inge. Nåt jag hade sett fram imot, men icke då..
Sen tänkte jag att jag och kompisen kunde åkt på bilbingo, men då fick hon jobba, så de sket sig de med.. Så va ska man hitte på? Blev och laga mat (potatisbullar som blev misslyckade och bacon.. OJ OJ OJ vilken gourmemiddag.. NOT!!) och sen blev den en promenad på nästan 1 timme med Nelson och efter de så ställde jag mig och baka en kladdkaka med lavendel i. Den blev kass den oxå! Hade för stor form så den blev jätteplatt och jätte torr, torrare än en bulle typ. Smaken va helt ok, men om ja ska baka den igen så ska jag ha en springform som ä typ 15-20 cm i diameter el kortare tid el baka dubbelsats el nåt för de går inte och äta den som den är nu.
Jaja, är inte min dag idag helt enkelt.. Man kan inte vara på topp alla dagar, eller?



Lavendelkladdkaka

100 g smör
100 g mörk choklad
2 ägg
2 dl lavendelsocker (socker som man blandat med lavendelblommor som fått stå i några dagar/veckor)
2 ½ dl vetemjöl

Rör samman ägg och lavendelsocker. Smält smöret, rör 100 gram av chokladen i det och blanda i. Rör ner vetemjölet. Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Baka i 15-20 minuter i 200 grader.


Skillnad i pris??

I fredags va min kompis på Ullared (avis, o jaaa!!) och shoppa loss. Där hitta hon sockerpasta. Sånt som jag använder när jag dekorerar tårtor. Oj, där lät de som om jag bakar tårtor varje dag =), nä, men när jag väl gör tårta har jag de.

* På panduro kostar en klump 39,90 (fördel för där finns de alla möjliga färger så man slipper blanda till själv)
* På ICA tar de 22,95 för vanlig vit.


* På COOP tar de 26,90


Och kolla här!! Ullared tar 3,95!!! Sicken jäkla skillnad på pris el vadå? Lönar sig verkligen och åka dit ibland!!
Så nu har hon köpt med sig 12 förpackningar till mig som jag får betala 47,40 för. Tänk om jag köpt de på COOP, då hade jag fått betala 322,80 för samma mängd. Så jag har sparat maaaaassa pengar på de. Kul och göra fynd ibland fast de inte va jag som köpte de dock =)

Så nu behöver jag inte ha dåligt samvete att jag köpte nya vita converseskor häromdan när jag har tjänat så möe på sockerpastan.. TIHI!!


Lånade bild på www.junkyard.se för jag orka inte gå upp och ta kort på mina.
Ett par helvita går alltid hem i sommar, bara de kan sluta regna snart!!


Helgen över...

Då va denna helg över oxå...

I fredagskväll åkte vi till P´s jobbar kompis med familj och hade lite fredagsmys med dem. Chips, godis och tv och möe prat. Precis som de ska vara! Hade lika roligt som vanligt!

----------------------------------------------------------

Lördagen va de det konstiga vädret, sol-regn-sol-regn osv, men blev lite promenader i regnet och slappande i soffan blev de på dagen för på kvällen va de dags och träffa kompisar till oss. Vi va 6 st som åkte till Raceroom i Lisch som man spelar bilspel mot varandra. Jag har spelat 2 ggr tidigare och vunnit 3 av 4 matcher, men de va bara tur de ggr för i lördags va jag superkass! Låg i botten hela tiden och min bil bara dumma sig! Men va kul ändå fast de är lite jobbigt och förlora.


Fjärdeplats i ena omgången, men jag hade snabbare varvtid än P.. Mohahaha...

Sen gick vi till Harry´s och käkade. Lika gott som vanligt!
Va där för 1½ månad sen och maila då innan om jag kunde få barnportion där och de va inga problem. Är inte många ställen som ställer upp på de, så de är tur de för deras vanliga portioner har jag inte en suck att få ner. Har inte ens en suck och få ner min barnportion heller för den delen..
Efter maten så in på hemmakväll och köpte godis för att sen åka hem till oss där vi (hälfta av oss) drack whiskey och rom/cola o satt och prata natten lång. Inte så ofta vi träffas så de va kul att sitta och prata lite. Hoppas de blir en date snart igen..

----------------------------------------------------------

Söndagen började lungt, jag vakna inte förrän nästan halv 11.. SKÖNT.. P tog Nelson på morgonen.  Skönt att slippa ta på sig kläder och gå ut med Nelson på morgonen oxå. Av 31 dagar i månaden så går jag ut med han 28 dagar, så ibland är de skönt att bara ta de lungt och soooooooooooooova, även om Nelson är jätte snäll på morgonen och sover länge, så är de ändå gött och slippa de nån gång!
Efter lite slappande i soffan fick jag mess av kompisar om vi ville komma på fika, och fika säger inte jag nej till =) Så vi åkte dit och fick paj och vaniljssås och kollade på fotboll. Är inte vidare fotbollsintresserad men nån match då o då kan jag titta på..

-----------------------------------------------------------

Idag har jag städat och åter städat. Plockat i lite kökskåp.. F-N va skit jag samlar på mig, men ändå har jag inget jag vill slänga.. Sen har jag diskat, tvättat ett par converse i tvättmaskinen och de kom ut hela.. PUH!!, bakat rabarbermuffins, gjort muslii till svärmor, vart ute på 3 promenader.
Nelson har alltid vart lite nervös närmare stan, men har börjat gå på skaragatan vid frejan, kiosken och posten för han ska vänja sig vid mer folk och rörelser och de går bättre och bättre för varje dag..


Våran ena runda idag på 2,29 km..
(Endomondo är kanonapp i telefonen. Jätte kul och se hur fort man går och tid när man vill få upp tempot lite på promenaderna.)


Konstigt väder...

Konstigt väder idag. Ena stunden är de sol och den värmer rätt bra och sen 1 minut efter regnar de super möe och sen tillbaka till sol igen. Konstigt de där..
Vi åkte ut till Händene skogen när de va sol förut, men efter halva promenaden börja de ösa ner, så vi blev rätt blöta! Inge kul alls.. Så klar blev även Nelson pissesur och jättevåfflig/vågig..


Syns inte på bilderna men han är jättevåt.. Han blir möe smalare och inte alls så fluffig. Så han är inte så stor som man tror =)


Skatteåterbäring...

Yes, då va skatten inne på kontot =)

Nu är frågan, va ska man lägga pengarna på?

* Ny markis? Den vi har är helt ok om man jämnför med alla andra, men ändå vill jag ha en ny som passar in mer på våran stil.
* Systemkamera? Nackdel med systemkamera är att den är så stor så man inte tar med den överallt, så frågan är om man lämnar den hemma ändå och tar med sin lilla el telefonen?
* Restresa till hösten? Kan vara rätt gött och komma iväg efter sommaren för att få "semester" då jag knappt är ledig nåt i sommar.
* Laga Volvon så den blir felfri? Fast de är ju P´s bil, så han får nog betala de, så de förslaget skippar vi nog =)
* Köpa ny bokhylla och bord till tv-rummet? Trött på ekmöbler! Vill ha vitt vitt vitt..
* Ta in min förlovningsring? Den har jag inte kunnat ha på över ½ år, tror jag tog av mig den i november förra året pga den blev för stor..
m.m. m.m m.m

Ja, de finns alltid saker och lägga pengar på..


Pariservåfflor...

På bröllopet i lördags så va de tårta, cupcakes och en kakbuffé och bla så va de pariservåfflor där som jag tycker va goda, så igår gav jag mig på att baka såna, men lyckades inte så jättebra =( Första plåten kavla jag ut för tunna så de sprack när jag skulle flytta till plåten. De som klara sig blev istället brända i ugnen. Andra omgången blev lite bättre men inte perfekta de heller =( Men får väl ge dem ett försök till och testa. För nu vet jag va jag gjorde lite för fel iallafall..



Pariservåfflor
ca 10 st

2½ dl mjöl
100 g margarin el smör
1-2 msk vatten
socker till kavling

Fyllning:
100 g smör
1½ dl florsocker
1 äggula
2 tsk vaniljsocker

Hacka ihop mjöl och matfett. Tillsätt vatten och arbeta hastigt ihop degen. Låt den stå kallt någon timme el två.
Kavla ut degen till knappt ½ cm i tjocklek. Ta ut kakorna med runt mått, ca 6 cm i diameter. Lägg dem på sockrat smörgås/bakplåtspapper och kavla med kruskavel ut dem till ovala långsamla kakor. Lägg dem på en plåt med balplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen i ca 6-8 minuter eller tills de fått fin färg och ser spröga ut.
Rör ihop smör och florsocker smidigt. Tillsätt äggulan och vaniljsocker. Lägg ihop kakorna 2 och 2 med fyllning emellan.


Stansa ut rundlar..


Sockra rejält, för annars är de lätt att degen fastnar på pappret..


Så blir de efter man kavlat, fast dock blev mina mer randiga än krusiga. Men va gör de?


I löve tradera!!

Satte ut lite kläder på tradera förra veckan som va för stora. Och idag gick auktionerna ut. CATCHING... nästan 800 kr rikare =) Kan jag shoppa mig lite nya kläder istället =) PERFEKT!! El oxå kanske jag skulle sats lite extra på bilbingon ikväll =)


Lampa på balkongen...

När jag ändå va igång och greja på balkongen häromdan kom jag på att jag ville ha en ny lampa för den som satt innan va sååå ful! Så vi på Biltema häromdan och köpte en ny lampa som va likadana som de andra vi har ute för att matcha dem. Blev lite moderna med en gång =)


Före...


Efter...


Dregel..

Ibland är jag riktigt glad att vi sitter i framsätet när Nelson åker med i bilen. För ibland sitter han och hänger över baksätet och de droppar "lite" dreggel.. Riktigt gött och ha skinnsäte i bilen så de lätt går och tvätta bort =)


Ser ni de goa rinndreglet på sätet.. URK!!
Nu är de nog ingen som som vill åka med oss i bilen =)

Ser ni föresten oxå "hornen" på Nelsons höve? De regna ju rätt bra ute igår så efter han torkat har han fått fina lockar som står rakt upp..


Händene skogen m.m

Imorses va vi lite rastlösa och tänkte åkt och hälsa på en som har hund, men då hade deras katt fått skabb så då va de inte värt och åka dit. Ringde till nästa med hund, då va de inte hemma. Sen kolla vi med 2 andra kompisar med de va upptaga de med. Så vi fick alltså ha en dag för oss själva. Men vi har sysselsätt oss lite iallafall..
P har mekat lite med Volvon, den dummar sig som vanligt =(, vart hos mina föräldrar, donken för P fick stort behov av chokladmilkshake *URK*, bytt lampa på balkongen (bilder kommer i ett nytt inlägg), haft klo/hår/öron vård på Nelson, vart och handlat (billig lösgodis på CG denna vecka), lagat mat och så vart en runda i Händene skogen..


Kan nästan tro att han inte gillar och vara i skogen då han rycker ut tungan åt mig, men tror han va rätt nöjd för han for som en dåre där ute fram och tillbaka =)


Myser...

Idag har jag och P vart i Annelund som ligger vid Borås/herrljunga hållet nånstanns ute i bushen (hade ingen täckning på min telefon så är verkligen på landet =)) på student firande. P´s kusin tog nämligen studenten idag.

Alltid kul att träffa P´s släkt då de inte blir så ofta och hela den sidan är jätte roliga, spec hans 3 morbröder. Skämtar HELA tiden..
Va lite kul idag, vi kom in och vi skaka händer med några vi inte träffat och så, så kommer en av P´s morbröder fram och presentera sig och skaka hand och gick vidare. Tänkte han skämta bara för de andra hälsa i hand. Tänkte inte mer på de sen. Sen efter han gått ut i köket där P och hans bror och mamma va kom han tillbaka och sa: Förlåt, jag kände inte igen dig. Trodde du va nån annan.. Sen kom nästa, P´s morbrors fru. Herregud jag kände inte igen dig heller.. Så de måste betyda att mina 59 kg har gjorts sig lite skillnad =) TIHI.. De tycker jag va kul =)

Vi hade tänkt och bara vart borta i 5 tim, men råka bli 6 timmar så vi hade en VÄLDIGT glad hund när vi kom hem. Varför de tog längre tid va att P´s lillasyrra övningkörde så gick inte sååååå fort. Tur va väl de, för jag satt och höll i bildörren nästan hela tiden och va rädd. Men hemvägen gick bättre för då hade jag både mouserat vin och rött vin i kroppen så jag va lite lugnare =) Nädå, hon körde helt ok för att inte ha kört så länge...
Efter vi kom hem åkte vi och köpte kex och ost och även chips och dip och xider, o på med film, så nu sitter vi alla 4 i soffan och myser. Ja, tom Nelson får ligga i soffan idag. Är de mys så är de =)




Söt husvagn...

Kolla vilken söt husvagn jag såg häromdan utanför jobbet. De har satt fuskmarkis och blommor framför fönstrena o målat dörren och så satt på postlåda =) Jag är inte så möe för krimskrams, men tyckte ändå den va söt =)


Dålig bild, tog den genom fönstret i bilen =)


Tutbingo..

Precis hemkommen från Vinninga. Har vart där på tutbingo el bilbingo rättare sagt med en kompis. Va flera år sedan jag va på de, så de va kul och åka igen på de. Va massa folk i blandade åldrar, lite kul!

Va bara 1 nr ifrån att vinna 1500:-. Lite surt! Hade inte suttit fel och vinna de pengarna, men hoppas på bättre lycka nästa ggr!


Bröllop nr 2

Då va denna helgen över och bröllop nr 2.

Jobbade hela lördagen och de va massa folk så kände mig stressad hela dagen, sen hade jag 20 minuter efter jag slutat jobbet och byta om o fixa iordnng mig innan svärmor och P kom och hämta upp mig. Så där fick de gå undan. Pga stress + möe på jobbet åt jag dåligt på dagen och de fick jag sota för på kvällen. Jag antar de va de iallafall. Efter maten på kvällen börja de hugga/öma i övre delen magen och det är där magsäcken sitter.. Hade ont hela dagen på söndagen men nu känner jag att de äntligen börja släppa =)

Tillbaka till lördagen. När vi kom dit fick bli fotade i par (hatar och vara med på kort och ännu värre när hela folksamlingen står och tittar på en när de tas kort.. USH!!) och även på hela gänget som va där. Kul att ha kort på hela folksamlingen som va där..
Sen skålades de i champang innan de va dags för en lite förrätt som beståd av nån god paj med möe vitlök i, grönsakspett, lax med nån sås och lite frukt.
Sen blev de smörgåstårta med MÖE räkor.. Jag är inte jätte förtjust i smörgåstårta spec inte med ägg i, men va helt ok o äta.
Sen kom de ut med tårtor, cupcakes och en jätte kakbuffe, så efter de va magen rätt full kan jag säga =)

De hade lite vintage dukning, olika gammaldags tallrikar, nästan inte en enda va den andra lik. Säckväv som duk, trasmattor på golven. Sen hade de nåt nytt nämligen gräs på rulle mitt på bordet =) Låter lite roligt, men va faktiskt fint. Sen hade de blommor imellan på gräset och även vita stenar som bröt av lite. Jätte fint!


Här ser ni gräsmattan fast jag har förstört de lite genom att lägga min servett på den.. Jätte fint med vita trähjärtan oxå som alla namn stod på..

Efter maten blev de dans för fulla muggar, men inte så möe för mig pga min onda mage. Men kul att kolla på andra som dansar och blir lite fulla =)

Vid 2 kom svärfar och hämta oss och va helt dötrött när jag kom hem. Hade svårt och somna med en sambo som däckade på 1 minut och snarka järnet.
Sen vid halv 7 började Nelson spy och spydde sen 3 ggr till efteråt så va bara upp och torka spya och då vaknar man till rätt rejält kan jag säga. Han ville inte äta heller sen på morgonen så googla och då kunde de va om de hade för tom mage. Han fick mat 1½ timme tidigare än vanligt men tycker inte de borde ha spelat nån roll, men efter att ha fått i sig lite korv så va han fit for fight igen. Tur de!

Igår va de jobbdag igen och efter jobbet va de pizza och film som gällde och sen bigbrother finalen. Skönt att bigbrother är över så man slipper sitta bänkad framför tv:n varje kväll för de!


Förberedd...

Japp, nu är nästan allt klart inför morgon dagen. Ska nämligen jobba för att sen med en gång när jag slutar åka på bröllopsfest. Hoppas de kommer bli lika kul som förra bröllopet vi va på för 2 veckor sedan! Kan föresten ingen mer gifta sig snart, vill gå på mer bröllop =)

Packat:
Kläder och skor (hoppas på bra väder för jag har packat ner sandaler)- Check
Hårsaker och smink- Check
Present (köpt presentkort, allt bra när brudparet skriver va de önskar sig och får va de vill ha)- Check
Kort (kom på måste skriva inuti)-

Lämnat nyckel till våra kära grannar som ställer upp med Nelson imorgon kväll- Check
Fixat skjuts dit (svärmor)- Check
Fixat skjuts hem (svärfar)- Check
(Så glad för mina föräldrar som ställde upp på förra bröllopet och nu våra grannar och svärföräldrar denna ggr. Ni är guld värda!!)
Lösnaglar på (P fick hjälpa mig och han tryckte järnet så hela fingertopparna är bortdomnade nu)- Check
Öppnat xide för att ladda inför morgondagen- Check

Så nu är jag redo =) Hoppas mitt klädval blir bra bara. Dresscoden va enkel lantlig klänning. Lite svårt hur man ska tyda de, men hoppas min klänning duger ihop med en jeansjacka..


RSS 2.0