Nya sovstället...

Nelson har hittat nytt favvoställe och ligga på. Nämligen precis innanför dörren på dörrmattan och mina skor.. Tycker inte det verkar super skönt och ligga så, men de verkar han tycka för han går ofta dit och sover...
Är riktigt skönt att han inte biter i allt här hemma, som tex mina skor när han ligger där, men han har inte vart på något direkt än förutom sina leksaker. Men de kanske kommer när han byter tänder?



Han växer och växer.. Känns som han har växt flera cm varje morgon när man ser honom. Han har växt åt alla håll och kanter.. Blivit bredare men oxå högre, så snart är han ingen valp längre...

Han har lärt sig sitta, stanna, ligga och tass fast de är bara när han känner för de och är koncentrerad. Men hoppas han lyssnar mer snart. När vi är i trädgården så ska han lukta och äta och gräva och då lyssnar han inte för fem öre. Kan ropa Nelson i 5 minuter utan han bryr sig.. De är nåt som vi behöver öva på, hur man nu gör de??
Har anmält intresse till Götene för hundkurs, så vi får se om vi kommer med där. Ska nog söka till Skara oxå för säkerhets skull... Men kurserna börjar inte förrän i typ februari, hade vart skönt och lärt sig grunderna nu, så han inte blir huligan sen. Men tiden går fort, så snart är de februari... =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0