Shopping...

Idag har de vart lite lite lite kallare men är nog bara nån grad. Som tur är fläktar de lite på stranden så de blir behagligt och ligga där.
Trots de är runt 28-29 grader i vattnet är de iskallt när man ska i men är väl för kroppen är så varm så de blir en liten chock för kroppen när man går i. Har bränt mig på några ställen men är som tur är inte så mycket/farligt. Sluppit soleksem än så länge iallafall och hoppas de inte kommer några heller..

Igår va vi inne i Side stad en liten sväng där vi käka lite snabbt och kikade i affärer. Shoppa inget utan de blir nog mer på sön/mån när man ser hur möe pengar man har kvar. Men finns allt möe snygga kopia kläder till riktigt bra pris, så lite ska nog pengarna räcka till.

Många affärer här nere som tagit svenska namn som skopunkten och jack & jones, och vissa pratar jätte bra svenska. Så här kan man inte prata i smyg inte.

Försökte få in 2 Bildt men går inte just nu. Se om de går senare men blir antagligen i ett eget inlägg. Har en bra bild på en reklam skylt i ett skyltfönster som vi hitta i Side stad igår nämligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0