Köra i blindo..

 Igår va de dags för den årliga släktträffen med sambons släkt i Annelund som ligger utanför Borås.
 
Varje gång vi träffas så "leker" vi som den som håller i de har kommit på. Kan vara allt från Bowling, minigolf, fotbollsgolf, skjuta luftgevär, 5 kamp osv. Denna ggr hade P´s farbror köpt en skruttig gammal Renault och så åkte vi ut i skogen där vi skulle köra slalom med bilen mellan koner och sen parkera i ett fejkat garage. Inga problem el hur? Enda problemet va att man skulle köra med en scarf över ögonen och så skulle man lita på sin lagkompis som satt brevid och förklara hur man skulle köra. Va lite läskigt men gick ju i typ 10 km så inget kunde ju hända. Va nästan jobbigare och sitta brevid och förklara och man ville gärna ta tag i ratten o svänga åt han. Jag satt även och veva med händerna åt vilket håll han skulle köra åt, precis som han skulle se de? Pucko! Men man levde in i de så så va helt genomsvettig när vi va klara =)
 

Rally bilen =)

Efter körningen bjöd de på grillat och pastasallad. Supergott!

Efter några timmar bar de hemmåt för då hade Nelson vart själv så han behövde ut och rastas + vi va bjudna till H och J på kvällen. Där hade J gjort en supergod glaze med massa göttit i och grillade en jättegod köttebite. Till de fick vi potatisgratäng och jättegod plommonchautney. Magen stod rakt ut när kom hem så mätt va jag, men ändå sitter man och småätet godis och ost o sånt efteråt... PUH..
Jag och H beställde även lite god dryck från Taxfree som vi kan sitta och gotta oss med på balkongen =) Snart dags för Turkiet!! Tjoho.. Dags och boka parkering på landvetter, fixa kläder som ska med, solkrämen köpas, leta fram passet och mycket annat =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0