Söndag...

Då går söndagen mot sitt slut. Idag har vi haft mycket varmare, såg på en termometer på ett ställe 27 grader i skuggan, så har vart riktigt gött! Blåsten har avtagit vilket är skönt eftersom vi ska på båt utflykten imorgon!

Vi har stora problem ibland, nämligen vart och vad ska vi äta. Finns massa resterande på hotellområdet så vi hinner nog inte testa alla innan vi åker hem :) idag blev de frukostbuffe på frukosten med både omelett o massa bröd och annat smaskigt, grillad macka till lunch, crêpes till mellanmål och avslutades med god köttbit med potatisgratängs liknande med porvinsås. MUMS!! Så här går de ingen nöd på oss, vilket oroa mig lite innan vi åkte då jag är lite kräsen. Behövde inte tagit med mig så möe mat hemifrån :)

Har även hittat en ny bar ikväll så blev en liten god fin drink, blir nog nåt mer besök där innan vi åker hem. De bästa är att allt är gratis, bara att hämta hur möe som helst o slipper hålla på med notan hela tiden..

Hört att ni bara haft 5-6 grader o mulet idag i Sverige, är inte alls avis på er, men hoppas de blir bättre tills på fre när vi kommer hem :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0