Dumlefluff...

En jättegod fluff att ha i tårtor, men även som frosting på cupcakes. Går och byta ut mot annan choklad som tex geisha, daim, plopp, japp m.m...
Man kan även göra fluff av annat godis tex ferraribilar och ahlgrensbilar. Kul med lite olika fyllningar i tårtor =)

Dumlefluff..

180g dumle
3 dl vispgrädde

Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka.
Dela Dumlekolorna i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält.
Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten).
När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff.
Det här receptet räcker till 1-2 lager i en tårta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0