Sålt!!

Här går de undan, i fre satte P ut sin enduro på blocket och på söndagen kom en och tittade och tog med den med en gång. Skönt och bli av med de åbäket, för den har bara stått och samlat damm i över 1 år. Många av hans kompisar som han körde med har sålt sina hojar el oxå har de slutat köra av div. anledningar, så vi kände att de inte va nån mening att ha kvar den när han inte har nån och åka med för de är inge kul att ut och köra den själv i skogen.

De andra va min lilla Volvo som vi sålt. Efter att ha mekat med bilen i 3 dagar i påskhelgen satte vi ut den på blocket igår kväll vid halv 11 tiden, och strax därefter har telefonen och mailen gått ryckande varm. 10 som har ringt och 12 som mailat tror jag de sluta på, så känns som vi satte ett lite underpris, men ändå gött och bli av med den. Den som va snabbast va ett par från Skövde som kom vid lunch och köpte den, så här går de undan. Kändes lite sorgligt när de åkte iväg med den eftersom den alltid har startat oavsett väder och vind och efter våran mekning i helgen va den rätt fin.. Men tror nästa bil kommer bli lika bra!


Kolla va blank och fin den blev efter lite polering!

Nu är de BMW´ns tur att få en polering, får se när de blir, kanske nästa helg när vi byter till sommardäck? Skulle byta i helgen egentligen för vi har dubbdäck på den och är väl bara lagligt till helgen om det inte är vinterunderlag och det är de ju inte, men P har beställt nya fälgar och däck och de kommer inte förrän nästa vecka, så får hoppas att inte polisen stannar en tills dess.. För nu har vi ju bara 1 bil så vi måste åka i den.


Kommentarer
Postat av: Grannarna

Men vi kommer att sakna bilen, när den inte längre finns här utanför ...

2012-04-12 @ 22:34:02
URL: http://barfals.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0