Nelson i nya bilen...

Igår va jag på möhippa och P på svensexa för våra kompisar som ska gifta sig i maj och vi va borta hela dagen så svärmor va snäll och ville ta hand om Nelson hela dagen/natten. Va riktigt konstigt och komma hem igår kväll och ingen hund som stod och vänta vid dörren. Även ingen som går runt i sovrumet och lägger sig mot sängramen så hela sängen skakar el nån som snarkar. Men även imorses när man vakna för man är van att gå ut och gå och nån att dela smörgåsen med.

Så vi va och hämta honom nu på förmiddagen och han fick då åka i bagaget i nya bilen och OJ OJ OJ vilken plats han har. Han kan ligga åt alla håll och kanter och stå raklång, så va en bra bil till han vi köpte. Även innan så kunde vi aldrig lasta in nåt i bageutrymmet för han tog upp all plats, så man fick lasta in allt i baksätet, men nu finns de massa plats kvar även om Nelson ligger där. PERFEKT!!


Kommentarer
Postat av: Quila o Ronja

Hej, kul att hitta hit!!! Fin kille, din Nelson :-) Nu blir jag, så klart lite nyfiken.........vilken kennel kommer han från?

Skönt med gott om plats i bilen!

Sv. Anita och Bengt Mårtensson, är eldsjälar inom drag. Dom tillverkar sennenvagnar, skaklar och även selar på beställning. Du kan maila dom, om du vill: [email protected]

Ett annat alternativ är att söka på blocket. Ibland, dock inte så ofta, kan man hitta där. Tittade nu, det fanns den här, som dock är i minsta laget för en hane. http://www.blocket.se/stockholm/Ny_hundsele_i_lader___hundskakel_Segebaden_39078799.htm?ca=11&w=3

Segebaden heter selarna som vi har.

Tack för titten hos oss.

/Susanne

2012-04-24 @ 19:32:51
URL: http://quilaoronja.blogspot.com
Postat av: Quila o Ronja

Bara kul att vara till någon hjälp :-)

Din uppfödare har väl kört mycket drag? Storlek på selen är kanske bäst att prova. Anita kan svara på alla frågor ;-)

Jaa, Quila o Ronja gillar att dra. När jag kör med den ena, sitter den andra i bilen och ylar!!! "När är det min tur?"

Ha en bra dag

2012-04-25 @ 08:19:55
URL: http://quilaoronja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0