Valpträff...

Idag har vi varit i Svenljuga på valpträff där vi har träffat 7 andra bernersennen vovvar. Nelsons syskon, mamma, moster och mormor... Hans pappa skulle ha kommit med de fick förhinder vilket va synd för de hade vart kul och se hur han såg ut oxå..

Nelson va den enda som va en krulltott, de andra vovvarna hade rak och fin päls, men sen tyckte jag oxå att Nelson va den som såg mest vuxen ut för de andra såg ut o ha lite valppäls kvar. Så de kanske ändrar sig på de andra oxå? Jaja, ja tycker iallafall att Nelson är söt ändå =)

Gick bra med de andra vovvarna, förutom att Nelson har blivit könsmogen för han va på tikarna HELA tiden. Va 3 st tikar där som han va i närheten av hela tiden, medan de andra han hundarna inte brydde sig nåt om tikarna så antagligen har inte de blivit könsmogna än el oxå är Nelson en "kåtbock" =) Om han fortsätter och hålla på så med tikar så kommer vi nog kastrera honom för de är jobbigt när han ska hålla på så hela tiden..

Va inte lätt och ta kort på 8 hundar som springer runt hela tiden, så utav 86 bilder kanske 2 blev bra.. Sen är de svårt och se vilken hund är vilken för alla är svarta med bruna rumpor =)


Ellen (Nelsons moster) och Nelson




Hela tjocka släkten...




Bella, Nelson och Mimmi (Nelson och brudarna)


Norton och Figge (Nelsons bröder)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0