De va den helgen det...

Helgen har gått i ryckande fart som vanligt.. Undra varför helgerna går så mycket fortare än vardagarna?!?

Igår va min födelsedag (ush o fy, vill inte bli äldre nu), så efter jobbet igår va de och handla, städa och förbereda maten för på kvällen kom mamma, pappa, syster o hennes kille på lite firande. Vi firar inte med släkten om man inte fyller jämt, så därför blev de en väldigt lugn kväll igår.

Idag har vi slipat och oljat in altanen, va behövligt för oljan vi hade förra året va inte så bra för den flagna bort typ, så nu är altanen mycket mycket finare. Nu hade de inte vart fel och skaffat nya möbler, men de är så jäkla dyra ju, så får vänta till nästa år för de va inte så länge sen vi köpte de vi har. Hade annars vart gött med en soffa och fotölj så man kunde sitta där ute och slappa i sommar med en kall cider/öl =)

Efter vi vart rediga med altanen och även lite ogräsrensning så åkte vi till Skövde och kikade lite. Jag behöver lite nya kläder, har nästan inget och ha på mig nu när de börjar bli varmare ute, så lite kläder fick allt följa med hem. Även en film som P sitter och tittar på, men den va för äklig/konstig för min smak, så sitter och stirrar i datan istället.. Men ska snart gå ut i köket och göra paj för när vi va och handla så hitta vi rabarber, så ikväll blir de rabarberpaj och vaniljsås.. MUMS =)


Kommentarer
Postat av: Grannarna

Stort och varmt GRATTIS på födelsedagen önskar vi (fast en dag försent ...). Och rabarberpaj med vaniljsås är ju HÄRLIGT! Särskilt vaniljsåsen ...

2011-05-03 @ 21:03:30
URL: http://barfals.blogspot.com
Postat av: Camilla

Tack så mycket!

Ja visst är vaniljsåsen det bästa =)

2011-05-05 @ 22:04:27
URL: http://femrumochkok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0