5 mån..

Idag är Nelson 5 månader.. Tiden går fort, riktigt fort! Känns inte så länge sen vi va och hämta honom, men är 3 månader sen. Har varit 3 skojiga och mysiga månader med han, men oxå jobbiga. Har blivit en stor omställning i livet sen han kom in i mitt/vårat liv. Vilket behövdes! Man behöver lite förändingar i livet ibland..

Nelson har tappat 5 tänder i veckan, varav den ena hörn/hugg tanden, vilket är skönt, för hörntänderna är såååå vasa.. Har fått massa rivmärken på händerna, då han gillar och bita oss i händerna vilket vi måste träna bort. Men vet inte om han gör de för de kliar så i munnen, för han biter egentligen inte hårt utan de är att man blir lite rädd när han biter och drar ifrån handen och då får en lite reva.. Hoppas vuxentänderna inte är lika vassa =) Tycker så synd om han när han går runt och är alldeles blodig i munnen, men han verkar inte lida lika mycket som jag som tur är. Fast i veckan har han vart lite slö, som idag har han sovit mestadels av tiden..


2 månader


5 månader

Visst är de STOR skillnad på han. Både stl och även utseende mässigt.. Han är söt nu, men ack så söt han va när han va liten bebis =) Nästan så man har glömt av att han har vart så liten.. Fast man märker skillnad när han sitter i knät när vi sitter på golvet att han är möe möe större och även när man bär honom. Så nu börjar han få gå upp för trappen när vi ska gå och sova, för jag tycker det är jobbigt och bära upp en 25 kg klump för trappen.. Puh...


Kommentarer
Postat av: Malin

Menade du utställningar över lag eller sånna större som My Dog? :) Anmält till någon kurs än?

2011-01-14 @ 23:33:21
URL: http://crazyaboutpink.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0