Från sjuk till huligan..

Från att vart lite orolig o magont så har hunden blivit en hulligan. Han bits o bits o bits... När man släpper ut han i trädgården så springer han rakt in i häcken o biter på häcken, sen full fart mot rabatten och äter sten och blommor, sen full fart mot gräsmattan för att gräva ner nosen i gräsmattan o äta gräs och mossa, sen full fart för att äta på altanen.. Så ja, han är en riktig hulligan..


(Ser helt livsfarlig ut när han ligger på rygg, fast de ä då han ä snäll, för han gillar när man klappar han på bröstet)

Magen har blivt bättre på honom. Inte 100% bra, men 90% iallafall. Han har fått ris och fil de senaste 4 ggr, fast sista gången så blanda jag i lite torrfoder oxå, för de kanske inte är bra o sluta med ris tvärt och börja med torrfoder med en gång? Så nästa måltid får han ris, fil o torrfoder med. Tycker han har blivit smalare de senaste 2 dagarna. Man känner revbena mer nu än när vi hämta han, men inte så konstigt när han sket ut allt i 1½ dygn?!?

Börja kamma han igår, så han blir van vid att man rör han, men han älska och bita på borsten, men om man gav honom sin leksakskorv el apa så kunde man borsta jätte lätt.. Och OJ va fluffiga han blev. Han har verkligen massa päls. Men verkar vara en bra päls för om han har legat på våt gräsmattan o rullat runt så är han ändå inte blöt efteråt, så de verkar rinna av. Men de kanske är för de ä valp päls?



Han är väldigt väldigt väldigt sällskaps sjuk så om man lämnar rummet så kommer han 2 sekunder efter. Även om han ligger o sten sover, så kommer allt ändå.. Vi har haft kompostgaller mellan kök o tvrummet för att ha kontroll på honom när han behöver ut o rastas och även att katten kan få gå ner i källaren i lugn o ro där han har sin mat och låda. Men om jag bara ska gå ut till köket för att hämta/lämna nåt så ställer han sig mot kompostgallret och ylar o låter för fulla muggar. Han vill verkligen inte bli lämnad.. Så söt när han står och hänger mot gallret =)



Nu har vi tagit bort gallret mellan köket och tvrummet för att nu ser man signalerna när han behöver ut. Och katten är inte lika rädd längre, fast han har full kontroll vart vovven är så han vet när det är fritt fram =)


Kommentarer
Postat av: Falstaff och hans husse

Mycket hellre huligan än sjuk, inte sant? Skönt att höra att magen har blivit bättre. - Han får säkert en lättskött päls, särskilt som han får träning med kamning och borstning. - Ha det bra från oss

2010-10-16 @ 14:04:29
URL: http://barfals.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0